Skip to content

Modernitza el teu negoci amb Microsoft Office 365

Amb Office 365 podràs portar el teu negoci a un altre nivel. Descobreix els múltiples aventatges que pot oferir-te una solució basada en la tecnologia Cloud amb la qual podràs avançar en la transformació digital de la teva empresa i augmentar la productivitat dels teus treballadors.

Office-pre3El teu Office a qualsevol lloc
Tant a la teva oficina com fora, amb Office 365 tindràs accés a un conjunt de conegudes aplicacions informàtiques enfocades a augmentar la productivitat de la teva empresa i fomentar l’eficiència dels teus treballadors. Podràs treballar des de qualsevol dispositiu, amb o sense connexió a internet.

Office-pre4Eines per al professional
Sincronitzar la informació ja no és un problema: Windows 10? iPhone? Android? iPad? MAC OS? Office 365 et dóna un conjunt de serveis i eines que es sincronitzen en qualsevol dispositiu. Tindràs a la teva disposició el teu correu electrònic, el teu calendari i els teus documents quan i on vulguis. Sempre, amb la màxima seguretat.

Office-pre5Impulsa el treball en equip
Gaudeix d’una millor comunicació amb els teus clients i companys gràcies a múltiples eines: correu electrònic, missatges instantanis, videoconferències, etc. Treu profit d’una gestió documental més productiva: organitza de manera eficient els teus arxius i col·labora fàcilmente en la seva creació. D’aquesta manera, podràs tenir un major control de les tasques.

A AWERTY som proveïdors especialitzats d’aquesta tecnologia. T’oferim assessoria, serveis de migració i l’opció de personalitzar el software d’acord amb les teves necessitate. El creixement de la teva empresa és també el nostre.