Skip to content

Cabeceras-Presupuesto-Office-365

Assessorament, migració i personalització. T’acompanyem durant tot el procés d’implantació d’office 365 a la teva empresa per garantir que respon a totes les teves necessitats. Com partners de Microsoft sabem com donar vida a la plataforma i convertir-la en una eina que incrementi la productivitat de la teva empresa i la faci créixer, sense augmentar els costos de temps i diners.

A la suite tradicional d’ofimàtica, Office 365 afegeix els següents serveis de gestió:

OneDive-SharePoint
Els usuaris de la companyia poden crear, consultar o compartir els seus documents de treball amb OneDrive i Sharepoint, amb independència de la seva ubicació i del dispositiu que utilitzin. També poden treballar offline i sincronitzar-lo després.
Skype
Missatgeria instantània, videotrucades o reunions en línia. Aconsegueix major fluïdesa en la comunicació entre els usuaris de la companyia i amb els teus clients. Amb Skype pots a més a més enllaçar documents en SharePoint per treballar en línia amb el teu equip.
Exchange
Accés al correu empresarial des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu amb plenes garanties de seguretat. Exchange ofereix bústies de gran mida (fins a 50Gb per usuari) per treballar millor amb la mateixa informació.
Yammer La xarxa social empresarial, Yammer, és una realitat que anirà reduint l’ús del correu electrònic. Posat al dia i fomenta la col·laboració i la comunicació entre els treballadors de la teva empresa i els teus clients a l’exterior.

A AWERTY som proveïdors especialitzats d’aquesta tecnologia . Assessorem als nostres clients, migrem els seus serveis i personalitzem Office 365 segons les seves necessitats. Donem vida a la plataforma perquè cada dia et proporcioni més eines que incrementin la productivitat de la teva empresa i et facin créixer.