Skip to content

Comillas   Vàrem despenjar el telèfon el 1996 i des d’aleshores
hem atès les trucades de més de 2.500 empreses

Qui som

AWERTY Servicios Informáticos S.L. va nèixer el 1996 sota el nom de ServicioHelpDesk. Llavors vam ser pioners en la consultoria informàtica a distància i avui, fidels al nostre compromís amb la innovació, volem convertir-nos en el teu partner tecnològic i guiar-te en la transformació digital del teu negoci. El nostre principal focus és la tecnologia Cloud, ja que entenem que es tracta d’un entorn que, amb un dinamisme que no pot oferir el model on premise, permet millorar la productivitat de qualsevol petita i mitjana empresa. Per tant, hem triat una sèrie de companys de viatge perquè entenem que el seu model és el que realment s’adapta millor als tipus d’empresa en els quals volem enfocar-nos.

Què podem fer per la teva empresa

Des del punt de vista de la infraestructura de sistemes, t’oferim l’opció d’estalviar en costos de Tecnologies de la Informació per mitjà de la virtualizació, ja sigui on premise, al Núvol o per mitjà d’una solució híbrida, així com el mantenimento dels teus equipos a distància, el seguiment del seu perfecte funcionamient i suport tècnic telemàtic. A més, estem en disposició d’ajudar-te a augmentar la seguretat de les teves dades i la dels teus equips a través de l’ús de software específic, firewalls físics i serveis de backup.

També podem oferir-te múltiples solucions per aumentar la productivitat del teu negoci, des d’aplicacions basades en la tecnologia de Microsoft, com Office 365, Dynamics 365 o PowerBI, fins suport per a la migració i formació per a que la teva empresa pugui treure el màximo profit d’aquestes, passant per una sèrie de microserveis enfocats precissament a multiplicar la productivitat del teu negoci.

Finalment, també podems assistir-te en la personalització i creació d’aplicacions al Cloud gràcies al nostre domini de diferents llenguatges de programació.

ShortCode-AWERTY-Nosaltres