Skip to content

Microsoft Azure: llibertat i seguretat per impulsar el teu negoci

Microsoft Azure és una creixent col·lecció de serveis integratss al núvol de Microsoft que els desenvolupadors i els professionals en el camp de las Tecnologies de la Informació utilizen per crear, implementar i administrar aplicacions a través d’una xarxa global de centres de dades. Amb Azure tindràs la llibertat de crear i implementar on vulguis, utilitzant en tot moment les eines, les aplicacions i els marcs que consideris més convenients o que s’adaptin millor a les necessitats concretes de la teva empresa en un entorn basat en la tecnologia Cloud completament segur, transparent i preparat per respondre davant de qualsevol contratemps.

Microsoft Azure: libertat i seguretat per a la teva empresa

Descobreix què pot aportar-li Azure al teu negoci des de els tres tipus de serveis al núvol: Infraestructura com a Servei (Infraestructure as a Service, IaaS), Plataforma com a Servei (Platform as a Service, PaaS) i Software com a Servei (Software as a Service, SaaS).
  • La categoria Infraestructura com a Servei és la més bàsica del serveis. Amb IaaS es lloga infraestructura de TI (servidors, màquinas virtuals, emmagatzematge, xarxes) a un proveïdor de tecnologia Cloud i es paga pel seu ús.
  • La categoria Plataforma com a Servei, per la seva part, es refereix als serveis informàtics al núvol que sumministren un entorn a petició per desenvolupar, provar, lliurar i administrar aplicacions. A través d’un servei del tipus PaaS es facilita als desenvolupadors la creació ràpida d’aplicacions web o mòbils, sense necessitat de preocupar-se per la configuració o l’administració de la infraestructura de servidors subjacent, l’emmagatzematge, la xarxa i les bases de dades necessàries per al desenvolupament.
  • Software com a Servei, finalment, és un mètode de lliurament d’aplicacions a través d’Internet a petició i, normalment, per mitjà d’una subscripció. Amb SaaS, els proveïdors de tecnología Cloud allotgen i administren tant les aplicacions com la infraestructura subjacent i, a més, s’encarreguen de les tasques de manteniment, entre les quals s’inclouen l’aplicació d’actualitzacions de software i les pertinents revisions de seguretat. Els usuaris es connecten a l’aplicació a través d’Internet, normalment per mitjà d’un explorador web  o browser instal·lat al seu smartphonetabletportàtil o equip d’escriptori.

Categoritzacio de Seveis al nuvol