Skip to content

Avís Legal

I. Informació general

Titular del lloc web:

Awerty Servicios Informáticos, S.L., amb C.I.F. B61361556 i domicili al Carrer València, nº 279, 4rt 1a, CP 08009, de Barcelona, Espanya, es troba inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, en el foli 158, del tom 29.798, full nº B161159.

Objecte:

La present pàgina web (www.awerty.net), propietat d’Awerty Servicios Informáticos, S.L. (en endavant, Awerty), ha estat creada, dissenyada i publicada per donar a conèixer tant la pròpia empresa com els diferents serveis i solucions que comercialitza.

II. Contingut

Awerty es reserva la facultat de realitzar, sense avís previ, qualsevol modificació en els continguts i serveis descrits en aquesta web, la informació de la qual està sotmesa a canvis periòdics.

Els documents i els gràfics relacionats que es publiquen en aquest servidor podrien incloure imprecissions tècniques o errors tipogràfics.

Tots els continguts de la web són propietat intel·lectual d’Awerty o, en el seu cas, de tercers, llevat que s’indiqui el contrari. S’inclouen, entre ells, fotografies, imatges, gràfics, icones, links, vídeos, etc.

Així mateix, les marques o altres signes distintius són propietat industrial d’Awerty o, en el seu cas, de tercers – especialmente, de fabricants de hardware i/o software i de proveïdors de serveis informàtics – llevat que s’indiqui el contrari.

III. Ús correcte del Portal i dels Serveis

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quant sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantement prohibida la seva utilització amb fins comercials i la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

L’usuari es compromet a utilitzar el Portal i els Serveis de conformitat amb la llei i els drets de propietat intel·lectual, no fent ús dels continguts i/o disseny del mateix en cap format ni per ningun mitjà, ja sigui electrònic o mecànic, sota cap concepte i sense permís explícit per escrit d’Awerty.

IV. Enllaços a pàgines de tercers

Els enllaços a pàgines web propietat de tercers no impliquen l’existència de relacions entre Awerty y aquests, ni l’aprovació d’aquests llocs per part de la primera. A més, la informació d’aquestes no està controlada per Awerty, no fent-se per tant responsable dels seus continguts, ni de cap canvi o actualització d’aquestes. Awerty tampoc es fa responsable d’actes de webcasting o de qualsevol altra forma de transmissió efectuada des de qualsevol lloc enllaçat. Awerty només està proporcionant aquests enllaços als usuaris per a la seva comoditat.

V. Política de Privacitat

Informació sobre protecció de dades personals

Als efectes de l’establert en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), a fi d’informar sobre el tractament de les dades que recopilem, detallem la següent informació:

  1. Identificació del Responsable del tractament de les seves dades:
   Identitat: AWERTY SERVICIOS INFORMÁTICOS, S.L.
   Domicili: Carrer València, nº 279, 4rt 1a – 08009 Barcelona, Espanya
   Telèfons de contacte: 93 602 50 00 – 902 500 016
   Correu electrònic: compliance@awerty.net
  2. Dades personals tractades:
   Les dades personals poden ser recollides o bé a través dels nostres formularis que puguis cumplimentar des de la nostra pròpia pàgina web, o bé a través de galetes o tecnologies similars, que ens permeten identificar el teu navegador, dispositiu o IP.
   Veure la nostra política d´ús de galetes en el següent enllaç: https://www.awerty.net/politica-de-uso-de-cookies/

   Categories de les dades personals tractades:
   Dades identificatives: nom, cognoms i N.I.F.
   Dades professionals: domicili, telèfon, email
   Dades de connexió: IP

  3. Finalitat:
   Les dades personals obtingudes a través de formularis es tractaran per atendre les sol·licituds d’informació comercial, consulta o suport tècnic que pugui requerir l’afectat.
   Les dades personals obtingudes a través de galetes o tecnologies similars s’utilitzen per recopilar i emmagatzemar informació que ens permet analitzar el tràfic a la nostra web.
  4. Legitimació:
   Quan les dades personals han estat recollides mitjançant la cumplimentació d’un formulari, el consentiment explícit de l’interessat amb la sol·licitud realitzada per a que Awerty pugui atendre-la.
   Quan les dades personals han estat recollides mitjançant l’ús de galetes i tecnologies anàlogues, el consentiment explícit de l’interessat amb l’acceptació de la política de galetes.
 1. Destinataris:
  No es cediran dades a tercers, llevat per imperatiu legal.
  Per a la prestació dels nostres serveis al núvol utilitzem la plataforma Azure de Microsoft. Per a més informació sobre les polítiques de seguretat i privacitat de dades d’aquest proveïdor, fes clic en el següent enllaç: https://www.microsoft.com/en-us/trustcenter/privacy
 2. Drets:
  L’interessat podrà en tot moment exercir els seus drets d’Accés, Rectificació o Supressió, Limitació del tractament, Oposició i Portabilitat de les dades.
  Per a l’exercici d’aquests drets, l’interessat pot fer la seva sol·licitud per correu postal (C/ València, nº 279, 4art 1ª – 08009 Barcelona) o mitjançant correu electrònic (compliance@awerty.net).